Nieuws

Nieuwsbrief * * DUIVEN.NET * * Nieuwsbrief
Nummer 4 / 2005 Jaargang 7 Oplage: 3041

http://www.duiven.net

Beste Duiven.net bezoekers,

Voor de meeste liefhebbers zit het vliegseizoen er weer op. Voor de een was het een geweldig- voor de ander een minder seizoen. Het weer was vaak een spelbreker en heel wat vluchten zijn daardoor uitgesteld tot de volgende dag. Er werd veel geklaagd over grote verliezen en niet alleen bij de jongen. 

Mocht u dit jaar of volgend jaar aanvulling op de hokken nodig hebben, dan bent u bij ons aan het goede adres. Op onze verkoopsite kunt u zien dat vele verenigingen en liefhebbers de verkoopagenda gevonden hebben. Maar liefst 41 verkopingen staan op dit moment op het programma.  

De eerste verkoop van BOB DE LEEUW uit Ulft is al een week aan de gang. 2, 4 en 5 september starten er drie bonnenverkopingen te weten: P.V.Deventer te Deventer, P.V. Union te Nijswiller en de verkoop van duiven van de Eenhoksrace van de Afdeling 12 (Kuststrook).

http://www.duiven.net

LOPENDE VERKOPINGEN:

-VERKOOP BOB DE LEEUW uit Ulft.

Even de liefhebber aan u voorstellen voor diegene wie hem niet kent. Zijn naam is Bob de Leeuw en vliegt onder de naam R.B.E.M. de Leeuw. Hij is een kleine, zeer fanatieke liefhebber. Hij vliegt in de Afd 9 Oost-Nederland  Kring 3 CC-Silvolde bij  “P.V. Ons genoegen in Ulft”. In een zeer korte tijd met weinig duiven 14 doffers en 6 duivinnen is hij nu een van de te kloppen mannen in de Kring 3 van de Afdeling 9. Met name op de Midfond en de Eendaagsefond vluchten laten zijn duiven zien dat ze uit het goede hout gesneden zijn. In 2005 DRIE MAAL OP TELETEKST. Zie voor jongen uit deze teletekstduiven koop 1, 2, 7, 8, 13 en 14. Voor meer informatie ga naar de Verkoop van Bob de Leeuw en klik hier op de volgende link: http://www.duiven.net/verkoop/?page=view&id=154

BONNEN- / DUIVENVERKOOP VERENIGINGEN

-D.C.V. DEVENTER concoursver. te Deventer: Start 2 september a.s.
 45 schitterende bonnen. 
-P.V. UNION te Nijswiller: Start 5 september a.s.
 Geen mega bonnenverkoop (17 stuks) maar de klasse straalt er van af. 
-EENHOKSRACE van de AFDELING 12 (Kuststrook): Start 6 september a.s.
 Voor Ablis waren er nog 67. Hoeveel er over zijn is bij ons niet bekend maar de meeste toppers van de afdeling 12 waren nog met een duif vertegenwoordigd.

http://www.duiven.net

MINIADVERTENTIES
Heeft u iets in de aanbieding, een miniadvertentie voor slecht € 18,70 is de ideale en goedkoopste manier om dit kenbaar te maken.

NPO-NIEUWS
Wat speelt er bij onze organisatie? Bijna iedere week plaatsen wij de berichten van de NPO om u op de hoogte te houden.

Kijkt u rustig eens op onze verkooppagina misschien zit er wat voor u bij.

Met vriendelijke groeten, Redactie Duiven.net

Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen stuur dan een E-mail naar: opzeggen-nieuwsbrief@duiven.net  

Terug naar Nieuws
Terug naar Duiven.net

Een site van ADVIDU, Utrecht