Nieuws
26 december 2004

Duiven.net wordt bedankt door de N.P.O.

OP 10 november jl. kregen wij een telefoontje van de directeur van de N.P.O. waarin hij ons bedankte  voor onze medewerking inz. de Bonnenverkoop op de Nationale Manifestatie 2003. Tevens werd ons meegedeeld dat de bonnenverkoop van 2004 op de Nationale Manifestatie niet op de verkoopsite van DUIVEN.NET in de voorverkoop zou gaan. De bonnenverkoop 2004 zou i.h.k.v. de samenwerking met N.P.O. en het N.P.-Orgaan geplaatst op de verkoopsite van www.nporgaan.com oftewel  www.defondkrant.be/veiling/index.php (???BelgiŽ???). Vorig jaar hebben wij deze verkoop volledig kosteloos geplaatst en is er afgesproken dat we om de tafel gaan zitten met de intentie hier een vervolg aan te geven. Wij zijn nooit uitgenodigd voor een gesprek.

Uiteraard zijn wij verbaasd over de handelswijze van het N.P.O.-bestuur mede gezien het feit dat er ten tijde van het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst  N.P.O. en het N.P.-Orgaan, pakweg 2, 5 jaar geleden, nog geen sprake was van een verkoopsite bij het N.P.-Orgaan. Het zal toch niet zo zijn dat de regeltjes in de overeenkomst zo vrijblijvend zijn, of is er ook nog een andere overeenkomst zonder dat de leden er vanaf weten? Wij weten het niet U?????.

Waarom komen wij nu pas met dit bericht. We wilde niet de suggestie wekken dat we de bonnenverkoop van de N.P.O. tegen zouden werken. Daarom hebben we heel netjes gewacht tot na de Manifestatie met dit schrijven.

Redactie Duiven.net

Terug naar Nieuws
Terug naar Duiven.net

Een site van ADVIDU, Utrecht