POELSTRA en Znn., Utrecht 
VERKOPEN

ALLE RECHTSTREEKSE 
STEFAAN LAMBRECHTS-DUIVEN 
VAN 2014 

 Deze duiven worden aan huis verkocht. 
Het gaat om bevlogen en onbevlogen 

Download de prestaties 
prestaties Poelstra en znn. 2013.pdf
prestaties Poelstra en znn. 2014.pdf
 


Poelstra en zonen.


Stefaan Lambrechts

Poelstra en Znn. hebben en grote passie en dat is de grote zware fond. Naast deze passie was er nog ruimte was voor een andere discipline genaamd het jonge duivenspel. Hiervoor werd in 2013 en 2014 aangeklopt bij Stefaan Lambrechts (Berlaar, Antwerpen), die je rustig hofleverancier kan noemen van topvliegers !

Diverse Nederlandse topliefhebbers hadden al bewezen dat de Lambrechtsduiven ongelofelijke toppers waren die op andere hokken zich snel aanpassen en gelijk kunnen presteren.

Op 8 september 2012 gebeurde er iets unieks in de Nederlandse duivensport: op die dag werd er op 3 verschillende hokken, verdeeld over Nederland een 1e prijs in grootverband behaald. Wat bleek het waren ook nog eens duiven die rechtstreeks aangeschaft waren bij Stefaan Lambrechts. De liefhebbers die dat presteerden waren ook nog eens Nederlandse toppers:

  • Hans & Evert-Jan Eijerkamp (Brummen)
  • Kas & Karel Meijers (Ootmarsum)
  • Herman Pouw (Utrecht).

De duif, van Kas & Karel Meijers, werd ook nog eens in 2012 de beste jonge duif van Nederland. Dit toppertje kreeg de naam Olympic Bolt en vertegenwoordigde Nederland in 2013 op de Olympiade.


Poelstra en Znn. hadden in 2011 al gezien dat de duiven van Stefaan haast niet te kloppen waren. Zij bestelde dat jaar een ronde jongen voor 2012 met de bedoeling om er mee te spelen. Door andere aankopen was er geen ruimte voor deze Lambrechtjes en werd de volledige ronde overgedaan aan Herman Pouw uit Utrecht. Hij ging er mee spelen en legde heel Utrecht zijn wil op en tevens won hij de AUTO.

In 2013 ging de combinatie Poelstra en znn. wel de aangekochte ronde van Stefaan vliegen en speelde heel Utrecht en de Afdeling 7 Midden-Nederland plat. Er werden super uitslagen behaald met de rechtstreekse Stefaan Lambrechts duiven. Deze onderstaande uitslag is in de regio 3A is niet eerder voorgekomen. 
Zij werden in de grote afdeling 7 1e HOKKAMPIOEN JONGE DUIVEN en dit keer wonnen zij de AUTO. 

Ook vlogen zijn in 2014 weer super met een nieuwe ronde Lambrechtjes.

In onderstaande twee PDF documenten kunt u van zowel 2013 als 2014 de volledige uitslagen inzien.  

prestaties Poelstra en znn. 2013.pdf
prestaties Poelstra en znn. 2014.pdf

 

Bent u ge´nteresseerd, dan kunt u kontact opnemen met:

Joseph Poelstra
06-11402366

of

Douwe Poelstra
06-44070310

Email: jappoelstra@hotmail.nl 
 

Terug naar eerste pagina

Een site van ADVIDU, Utrecht