Nieuws 16

Goed voorbereid onderweg met de juiste ondersteuning

Wilt u in uw dagelijkse leven graag beter presteren? Ondervindt u vaak problemen met het verslepen van al uw spullen? Is het zelfs zo erg dat u er lichamelijke klachten door ondervindt? Ga dan dit artikel lezen en leer begrijpen waarom de juiste tas u gaat helpen in uw dagelijks leven, of het nu tijdens de duivensport is of in uw vrije tijd. U zult overigens inzicht verkrijgen in het feit dat de juiste bh uw sportieve leven zal doen excelleren en dit zonder extra pijn, irritatie en lichamelijke klachten.  

Ga vertrouwd op weg naar de volgende bestemming

Volgende week weer warmere temperaturen, dan gaat het bij elke duivenliefhebber weer kriebelen. Wanneer er weer gestart wordt is een goeie vraag maar het is aan de verenigingen om met het voorwerk alvast te beginnen. Denk hierbij dan bijvoorbeeld aan het binnenbrengen van de klok, chip-, hok- en entlijsten, het online betalen van contributie, schrijven van artikelen en het delen van kennis en ervaringen op duivensport gebied. Als duivenliefhebber bent u vaak onderweg met de duiven maar ook met de nodige materialen en overige ondersteunende systemen. Hierbij werkt u ook wel eens met de laptop of andere randapparatuur. Hoe zorgt u ervoor dat naast het beschermen van de duiven ook de overige benodigde materialen goed aankomen bij uw bestemming? Een castelijn en beerens laptoptas zou hierbij de ideale oplossing zijn. Voor Castelijn en Beerens is alleen perfect goed genoeg. Hun rundleren tassen zijn het neusje van de zalm. Duurzame tassen waarvan zelfs de sluitingen, haken en knopen van een hoge kwaliteit nikkelvrije legering zijn gemaakt.

Als u de keuze maakt voor een van de Castelijn en Beerens tassen, geniet u van een aantal belangrijke voordelen. Een goede kwaliteit, en een vliegensvlugge levering. U hebt uw nieuwe tas bijna altijd de volgende dag al in huis wanneer u vandaag voor 22:00 uur een bestelling plaatst. Boven de 50 euro geen verzendkosten en retourneren is in veel gevallen kosteloos.

Ook voor de vrouw is er de juiste ondersteuning voorhanden

Als duivenliefhebber bent u veel onderweg en in beweging zowel met als zonder duif. De beweging heeft impact op uw lichaam. Heeft u een borstoperatie gehad, of is er een borstverkleining uitgevoerd, borstvergroting of een borstlift gedaan, dan zijn uw borsten wat gevoeliger vanwege het herstellen hiervan. Geef uw botsten extra steun om de genezing van uw vleugel te helpen en stimuleren. Na een operatie gelijk weer flink aan de slag is waarschijnlijk niet het advies wat u meekrijgt van de specialist. Maar het herstel wordt bevorderd dankzij het dragen van een sport bh na operatie. Deze kunt u dragen bij zowel intensieve als minder intensieve duiven avonturen. Sport bh met voorsluiting, de juiste schouderbandjes, Postoperatieve compressie bh's, er is voor iedere borst wel wat wils. 

Een plezierig, vertrouwd duivenweekend waarbij uw duiven, persoonlijke spullen en uzelf met een goed gevoel de weg op kunnen. Dat is wat u en uw duiven zal doen excelleren naar een nog verdere bestemming als voorheen. 

Terug naar Duiven.net

Een site van ADVIDU, Utrecht