Nieuws 35

Alle ins and outs over de tofste duivenpinnen

 

Je hebt er vast wel eens last van gehad, duiven in je eigen tuin die niet meer weg willen en ook met geen mogelijkheid weg te krijgen zijn. Dan is het misschien handig om eerst eens goed te vergelijken. Duivenpinnen kopen doe je niet zomaar namelijk. Dit is een handig product om te zorgen dat er geen duiven meer landen in je tuin. Het zorgt er namelijk voor dat de duiven geen fijne landingsplek meer hebben en dus niet meer in je tuin willen zijn.

Wat doet een duivenpin precies?

Er zijn natuurlijk verschillende soorten duivenpinnen die je kunt gebruiken. Een duivenpin is eigenlijk een handig product zodat jij geen last meer hebt van duiven in je tuin. Duivenpinnen zijn ontworpen om te zorgen dat duiven geen fijne landingsplek meer in je tuin hebben. Het is namelijk een soort staaf met stokjes eraan zodat duiven daar niet op kunnen landen. Het is een heel handig product wat ook erg goed werkt. Ben jij nu op zoek naar een duivenpin maar weet je alleen niet zo goed waar je het kunt halen? Op Agriworld heb je verschillende soorten en maten duivenpinnen die je in jouw tuin kunt plaatsen zodat geen duif meer in jouw tuin wil komen.

Waar kun je een duivenpin plaatsen?

Een duivenpin is uiteraard bedoeld voor in je tuin. Dit houdt in dat je dus een plek kunt opzoeken waar de duiven meestal landen in je tuin. Dit kan bijvoorbeeld een dakgoot zijn, gewoon op het dak of juist in een nis. Je kunt dus genoeg plekken verzinnen waar je een mooie duivenpin neer kunt zetten. Verder kun je het ook gebruiken om duiven te weren bij je bedrijf of eventueel bij een ander pand. Ook op deze plekken zijn namelijk vaak duiven te vinden. 

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een duivenpin?

Belangrijk om op te letten bij het aanschaffen van een duivenpin is natuurlijk de juiste maat en lengte voor de plek waar bij jou de meeste duiven zitten. Je kunt namelijk gemakkelijk even opmeten hoe groot de duivenpin moet zijn. Verder is het belangrijk om een duivenpin te hebben die stevig is en stevig blijft. Het is namelijk erg belangrijk dat de pinnen stevig genoeg zijn. Wanneer ze niet stevig zijn is het voor een duif erg gemakkelijk om weer in je tuin te gaan zitten. Als je deze dingen goed gecheckt hebt kun je snel en veilig je duivenpin kopen bij Agriworld.

 

Terug naar Duiven.net

Een site van ADVIDU, Utrecht